Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul Arhipelago.com de catre oricare dintre utilizatorii sai (denumiti in cotinuare in acest document „utilizator”).

Accesand sau utilizand website-ul Arhipelago.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
Acest website este detinut si administrat de S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. (denumit in continuare in acest document „Arhipelago Interactive”).

Drepturi de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului Arhipelago.com sunt proprietatea Arhipelago Interactive si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Drepturile utilizatorului Arhipelago.com
Utilizatorul Arhipelago.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului Arhipelago.com
Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.
Utilizatorul nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind viitoare republicari sau redistribuiri ale unor parti din continutul Arhipelago.com trebuie adresate catre Arhipelago Interactive folosind pagina de contact.
Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare. Contactarea providerului de internet se va face doar in cazul unor incalcari majore.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Kapital S.R.L. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Kapital S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Kapital S.R.L., str. Masinii nr. 2, bl. 72, sc. D, ap. 1+2, Iasi, cod postal 700222.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Clauze de neraspundere
Site-ul Arhipelago.com are un continut informativ.
Arhipelago Interactive nu poate garanta, explicit sau implicit, integralitatea sau actualitatea tuturor datelor si informatiilor prezentate pe site-ul Arhipelago.com. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Arhipelago Interactive.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Arhipelago Interactive.
Arhipelago Interactive nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului Arhipelago.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Arhipelago Interactive nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare
Pot fi aduse modificari acestor termeni si conditii de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului. Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor valabile in acel moment.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor Arhipelago Interactive si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.
Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului Arhipelago.com si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.