PORTALUL FINANTARE.RO

Finantare.ro este cea mai complexă sursă de informaţii privind finanţările pentru sectorul IMM, administraţia publică şi sectorul ONG din România. De-a lungul timpului, portalul a câştigat încrederea publicului şi se află în acest moment în topul surselor de informare din acest domeniu.

Grupul ţintă al portalului este format din trei categorii de public:

  • Solicitanţi de finanţare (persoane de top şi middle management din cadrul companiilor româneşti şi persoane de top şi middle management din cadrul Organizaţiilor non-guvernamentale şi Administraţiilor Publice Locale);
  • Consultanţi în obţinerea de finanţări şi în managementul afacerilor;
  • Organizaţii finanţatoare, manageri de proiect şi reprezentanţi ai companiilor de software utilizate în implementarea proiectelor.

FINANTARE.RO ÎN CIFRE:

13 ani vechime
90.000 vizitatori unici/lună*
250.000 afişări/lună*
10.000 abonaţi la newsletter
11.000 urmăritori pe pagina de Facebook

* conform Google Analytics

PROMOVEAZĂ-TE!

Pentru companiile care doresc să își expună serviciile pe Finantare.ro, în fața unui public targetat, punem la dispoziție diferite forme de promovare online printre care se numară: bannere, advertoriale, newslettere dedicate.

Te invităm să ne transmiți obiectivele tale de marketing pentru a alcatui împreuna pachetul de promovare mulat pe strategia și cerințele companiei, la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon (+4) 0743 13 91 25.