MISIUNILE ECONOMICE AFACERI.RO

Misiunile economice Afaceri.ro sunt organizate cu scopul de a ajuta companiile românești cu potențial de internaționalizare să acceseze piețe externe. Vizăm conectarea mediului de afaceri românesc cu mediul de afaceri din afara granițelor și, implicit, generarea de noi parteneriate și colaborări internaționale.

Aceste evenimente internaționale oferă oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, da a obține contacte potențiale ce se pot transforma în colaborări profitabile.

Până în acest moment, delegația Afaceri.ro formată din antreprenori, specialiști, reprezentanți ai companiilor și ai sectorului public din România a luat contact cu mediile de afaceri din Tel Aviv, Viena, Milano, Shanghai, Beijing, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Odesa.

MISIUNILE ECONOMICE AFACERI.RO ÎN CIFRE:

13 misiuni economice internaționale
200 participanți
35 parteneri

Urmăriți noutăți despre programul de Misiuni economice din 2016 pe site-ul www.afaceri.ro.

PROMOVEAZĂ-TE!

Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate și proiecte speciale cu scopul promovării în cadrul Misiunilor economice Afaceri.ro, punem la  dispoziție o gamă largă de soluții.

Te invităm să ne transmiți obiectivele tale de marketing pentru a alcatui împreuna pachetul de promovare mulat pe strategia și cerințele companiei, la adresa de e-mail publicitate@arhipelago.com sau la numărul de telefon (+4) 0743 13 91 25.