CONFERINȚELE NAȚIONALE AFACERI.RO

Conferințele Afaceri.ro reprezintă cel mai mare program național de conferințe locale de afaceri și sunt evenimente care adună reprezentanții mediului de afaceri și ai administrațiilor locale și naționale pentru a stimula dezvoltarea economică echilibrată pe întreg teritoriul României.

Acestea dezbat provocările actuale din mediul de afaceri și pun accent pe oameni, modele de urmat, noutăți la zi, informație și inspirație privind utilizarea noilor tehnologii, a managementului și marketingului modern și a instrumentelor de finanțare. Astfel, este vizat potențialul de dezvoltare al fiecărei regiuni și sunt unite forțele care pot genera creștere locală, eficiență și afaceri noi.

Speakerii prezenți la conferințele Afaceri.ro sunt lideri de opinie, oficialități, oameni de afaceri, profesioniști, antreprenori și persoane de decizie.

CONFERINȚELE AFACERI.RO 2013-2015 ÎN CIFRE:

38 conferințe naționale
6000 participanți
420 speakeri
520 parteneri

Urmariți noutăți despre programul de Conferințe din 2016 pe site-ul www.afaceri.ro.

PROMOVEAZĂ-TE!

Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate și proiecte speciale cu scopul promovării în cadrul conferințelor Afaceri.ro, punem la  dispoziție o gamă largă de soluții.

Te invităm să ne transmiți obiectivele tale de marketing pentru a alcatui împreuna pachetul de promovare mulat pe strategia și cerințele companiei, la adresa de e-mail publicitate@arhipelago.com sau la numărul de telefon (+4) 0743 13 91 25.