EVENIMENTE DE AFACERI

În cadrul Conferințelor Naționale Afaceri.ro și Finantare.ro unim forțele care pot genera creștere locală, eficiență și afaceri noi în principalele regiuni din țară. Punem accent pe networking, oameni, modele, informații și idei, utilizarea noilor tehnologii și a instrumentelor de finanțare.

Prin Misiunile economice internaționale Afaceri.ro ajutăm companiile românesti cu potențial de internaționalizare să se extindă. Oferim oportunități de a explora piețe externe, de a întelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, a de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile.

PUBLICITATE ONLINE

Oferim consultanță și asistență în realizarea de campanii de publicitate complete. Realizăm campanii de promovare pe website-urile Finantare.ro, Meteo.ro, Plandeafacere.ro și nu numai. Implementăm campanii Google AdWords și Facebook Ads.

→ CANALE MEDIA PRINCIPALE

→ CAMPANII DE PUBLICITATE DESFĂȘURATE

PROIECTE WEB

Realizăm diferite tipuri de pagini, platforme și instrumente web. Suntem gata să abordăm proiecte web diverse, de la realizarea de pagini web de prezentare până la implementarea de magazine virtuale. Te ajutam sa îți creezi o carte de vizită online profesionistă și eficientă.

Responsabilitate socială (CSR)

Alături de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, oferim sprijinul și resursele necesare desfășurării unor proiecte de responsabilitate socială ce vizează dezvoltarea economiei și a societății românești.